Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
#mindentegylapra! - plakátpályázat
Kiíró:
Magyar Népművelők Egyesülete
Határidő:
02/13/2020
Érvényes:
02/13/2020
Tárgymutató:
#mindentegylapra! - plakátkészítés
Pályázhat:
Közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, közösségi színterek, vagy kulturális civil szervezetek plakátjait készítő grafikusok vagy tervező műhelyek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

#mindentegylapra! - plakátpályázat

#mindentegylapra!
KÖZMŰVELŐDÉSI PLAKÁTPÁLYÁZAT

A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti plakátpályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében. Egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az erősödő "vizuális zajban" plakátjaink hogyan szólítják meg a potenciális érdeklődőket, és az információ átadása mellett hogyan ösztönözik őket arra, hogy részt vegyenek az eseményeken.

- PÁLYÁZATOT NYÚJTHATNAK BE
Közművelődési feladatot önállóan vagy integráltan ellátó intézmények, közösségi színterek, vagy kulturális civil szervezetek plakátjait készítő grafikusok vagy tervező műhelyek.

- A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK FELTÉTELE
A pályázó az általa 2019-ben papír alapon is elkészített saját tervezésű plakátjával pályázhat. A pályázó a pályamunka online feltöltésekor felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunkán szerepelő tartalom jogtulajdonával rendelkezik.

- A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA
A pályamunka benyújtása elektronikusan a http://2020.kulturhazak.hu/ weboldal Pályázatok menüpontján keresztül lehetséges 2020. január 1. és 2020. február 13. között. A feltöltés jpg vagy pdf formátumban, maximum 950 KB-os méretben történhet. A feltöltés végleges határideje 2020. február 13. 24 óra.
Egy pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. A fájlok elnevezésekor az alábbi formula használata kötelező ékezet nélkül: szerző neve_eseményneve_esemény települése, (Budapest esetében kerülete is). pl.: mintabela_csaladinap_belafalva; mintabela_csaladinap_budapest3.
A zsűrizést követően értesítjük a pályázóinkat arról, hogy alkotásuk bekerült-e a kiállítandó alkotások közé. Amennyiben igen, a pályázónak meg kell küldenie a plakátot nyomtatásban, az eredeti kiadás szerinti méretben és minőségben.

- ÉRTÉKELÉS, ZSŰRIZÉS
A pályamunkákat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért grafikus, közművelődési, PR és fotós szakemberekből álló zsűri értékeli.Az elbírálás során előnyt élveznek az ifjúsági korosztálynak szánt rendezvényekhez készült plakátok.

- DÍJAZÁS
A három legjobb plakát készítőjét bruttó pénzjutalomban részesítjük:
I. helyezés: 120000 Ft,
II. helyezés: 80 000 Ft,
III. helyezés: 60 000 Ft.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum